Живейте и обичайте, сякаш всеки ден ви е последен… един ден наистина ще бъде!

През 2016г. Лиъм написва трогателно послание в социалните мрежи по повод загубата на прекрасната си жена  – Наташа:

“Казват, че най-тежкото нещо е да загубиш човек, който обичаш. Съпругата ми се отиде неочаквано. Тя донесе толкова радост в живота ми. Беше всичко за мен. Тези 16 години, през които бяхме мъж и жена, ме научиха как да обичам безусловно. Трябва да спрем и да благодарим за половинките си. Защото някой ден, когато вдигнем погледи от телефоните, те няма да бъдат там. Урокът, който научих е, че трябва да живеем и обичаме сякаш всеки ден ни е последен. Защото един ден наистина ще бъде.”

За съжаление, Наташа загива в нелеп ски инцидент през 2009г, когато е на 45 години. Фрактурата на главата ѝ се оказала не просто малка цицина, а фатална мозъчна травма. Лекарите съобщили на Лиъм, че съпругата му е изпаднала в мозъчна смърт и той осъзнал, че това е краят.

Любовта им пламва, докато двамата си партнират в постановката “Анна Кристи” на Бродуей през 1993г. Наташа, която е на 29 по това време, е омъжена за продуцента Робърт Фокс, но сърцето си иска своето.

На 30-тия си рожден ден, Наташа получава картичка от Лиъм. По това време той е на снимачната площадка на “Списъкът на Шиндлер”. Посланието му гласи: “Настигаш ме. С много обич, Оскар” (името на Лиъм във филма). Наташа не сметнала поздравлението за особено романтично и решила да вземе нещата в свои ръце. Отгворила му по следния начин: “Картичката звучи като писмо от приятелче. Какви са отношенията ни?”

В този миг Лиъм осъзнал, че е влюбен в нея. Не след дълго, през лятото на 1994г., двамата се венчали във ферма край Ню Йорк.

Тази трогателна и романтична история ни показва, че никой не е застрахован да изгуби любимите си хора… бъдете добри и ценете човека до вас, едно обаждане, едно съобщение, един мил жест или дума… не се изисква много за да покажете на някого, че е ценен за вас!

Споделете тази статия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!