Съдбата знае с кого да ни събере и от кого да ни отдалечи за наше добро

Вярвам, че не срещаме хората случайно, те влизат в живота ни с причина.  Да, дори и тези, които ни нараняват…  Дори и тези, които после си тръгват….

Ако една връзка не издържи теста на времето, на препядствията и на трудностите, това не означава, че не е била предназначена да бъде в живота ви… тя просто ни учи на нещо ново и различно.

Не всички срещи с хората трябва да продължат завинаги. И може би, така е най-добре.

Има ясна цел и причина във всеки човек, когото срещнете. Както нашите положителни срещи с хората, така и отрицателните ни носят нещо ценно в живота.

Някои хора са, като красив мост, който трябва да преминете заедно, но да се разделите в неговия край.

Тези хора не са предназначени да продължат дългия път напред с нас. Те са приятна пътека, която ни отвежда до мястото, където трябва да отидем. Тези хора са необходими, за да пристигнат точно в часа и мястото, където сте ги срещнали – за да ви пренесат до следващото ниво от живота ви. Срещаш тези хора с някаква причина – дори и те да са тук само за един миг.

Някои хора са вдъхновяващ ментор или лош учител.

Те са тук, за да ви научат на важни житейски уроци – чрез процеса на болка – което ви помага да растете и да разберете кои сте. Болката, която са ви причинили е като гориво, от което се нуждаете – за да мотивира необходимата промяна, която не сте искали да направите до сега. Плюс това, някои хора са просто вдъхновяващи учители – които ви преподават житейски уроци по по-любящ начин, който със сигурност ще ви направи по-добри във всеки един аспект.

Някои хора са ваши пътеводители.

Те представляват и символизират нещо, което искате. Тяхната цел: Мотивират ви да продължите да преследвате това, което искате – и да останете на пътя си. Тяхното присъствие помага да останете будни, заредени с енергия и ангажирани да продължите напред в истинското за вас пътуване на вашата душа. С такива хора около вас пътя към успеха е неизбежен, учите се от грешките  и надграждате себе си!

Някои хора са просто ангели.

Тези хора са тук, за да ви защитят и да ви напомнят, че сте в безопасност и да останете себелюбиви. В моменти на нужда и отчаяние те ви помагат – когато другите не са там за вас. Да ви покажат, че света е отново едно красиво и цветно място.. да ви върнат вярата в любовта и добротата. Тези хора са може би най-ценните за една умираща душа.

Спомнете си за всички тези хорта, които са минали през живота ви и се усмихнете, защото те са ви направили човека, който трябва да бъдете днес!

Споделете тази прекрасна статия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!