17 истини за зодия Риби: любопитни, очарователни и правят хората щастливи!

Като един истински представител на зодия Риби, Дрю Баримор казва : “Не мога да живея живот, в който трябва да се лишавам от нещата, които обичам. По-скоро бих тежала 4-5 кг отгоре. С моя късмет, тъкмо ще стигна идеалното тегло и ще ме блъсне автобус. И когато премина отвъд, един глас ще ми каже: „Ти си пълно ку-ку. Можеше да си хапнеш онези равиоли, глупаче.”

Можем с чисто сърце да кажем, че философията на тази прекрасна актриса важи с пълна сила за всички представители на Риби!

Родените под знака на зодия Риби успяват почти винаги да са в баланс, въпреки това често се колебаят в избора си. Рибите са сантиментални и много често прокарват тънкия си хумор през сериозните теми, което ги прави наистина забавни и различни персонажи от иначе скучната приятелска компания. Въпреки че на моменти са леко егоистични, те предпочитат и държат на чистите и ясни взаимоотношения. Вижте още 18 истини за характера на представителите на тази уникална зодия:

1. Рибите ще простят, но няма да забравят.

2. Представителите на тази зодия често търсят по-дългосрочни и по-значими взаимоотношения. Също така са готови да чакат, ако смятат, че са открили точния човек.

3. Рибите са силни защитници на истината и справедливостта и не се страхуват да се противопоставят на тези, които действат несправедливо.

4. Никога не подценявайте интелигентността на Рибите, защото те притежават красив ум.

5. Рибите са склонни да бъдат изключително скептични по природа и избират да анализират нещата обективно и да стигнат до собствени заключения, вместо да вярват на чужди приказки.

6. Една от отличителните черти на тази зодия е наблюдателността.

7. Рибите се стремят да не обръщат внимание на дребните недоразумения. Често успяват да запазят хладнокръвие и да продължат напред, дори в условия на хаос.

8. Могат да бъдат абсурдно убедителни и понякога дори е трудно да им се каже „Не“.

9. Рибите са привърженици на действията, особено що се касае до постигането на мечтите им. Не се интересуват от мнението на другите, а действат според желанията си.

10. Родените под този зодиакален знак са изключително очарователни и определено флиртът не им е чужд. Трудно е човек да устои на чара им.

11. За тях е харакитерно, че винаги мислят няколко крачки преди конкурентите си.

12. В любовта Рибите могат да бъдат егоистични и не могат да бъдат с някого, към когото не изпитват силни чувства.

13. Рибите предпочитат да изгубят спор, отколкото приятелство.

14. Понякога забравят за собствените си нужди, но това е само, защото се опитват да направят хората край себе си щастливи.

15. Рибите са отлични слушатели и добри съветници.

16 Любопитни, родените под тази зодия не спират да изучават света и да измислят креативни идеи.

17. Рибите обожават лятото, морето, слънцето. и това ги прави хора със светли и озарителни души!

След всичко, което прочетохме можем да обощим, че едни от най-грижовните представители на зодиака, това са Рибите. Истински емпати, те без грешка на секундата разбират, ако някой техен близък се чувства зле и ще направят всичко възможно, за да го утешат. Изключително земни и любящи, те перфектно умеят да се поставят на мястото на другия и никога не забравят от къде са тръгнали.

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели ако сте съгласни с нас!

Споделете с вашите приятели!