Стрелец през 2020г – Ново начало, финансови успехи и една истинска любов!

След една изпълнена с възходи и падения година, Стрелеца навлиза с гордо вдигната глава в новата деката! Те са успели да си наредят делата, които са ги тормозели по-рано през годината, и са готови да посрещнат спокойно новата с типичния си хладнокръвен и приключенски дух. Но какво очаква един Стрелец през новата 2020, и какво ще ги направи едни от най-успешните и завладяващи личности през тази нова страница от живота им?

Ще продължи да опознава своят истински потенциал, талант и личностно израстване.

Всъщост този урок за Стрелеца е започнал много отдавна. В края на 2014 Сатурн – господарят на кармата, строгият възпитател и надзирател според кабала, навлиза в Стрелец и започва да го променя отвътре навън! След трудните години на израстване и опознаване на себе си, Стрелецът е готов за новото начало, като едина по-добра, по-опитна и по-завършена личност. Те, като едни истински Стрелци са се прицелили ясно в своите цели и нямат намерение да се отказвато тях и през новата 2020г. !

Ще се радва на ново начало и финансови успехи.

През 2018 и 2019 бавно, но славно Стрелеца възвръщаше своите сили и разпалваше леко повехналият огън в своята душа и битие, но идва и 2020г. където Сатурн транзитира в неговият дом на парите, самочувствието и талантите, което означава, че те трябва да инвестират средства, време и вяра в своите проекти, които без съмнение са обречени на успех! Годината ще е подходяща за Стрелец да промени начина, по който печели парите си, като се обърне към скритите или забравените си таланти, съответстащи на ценностите на един истински представител на тази зодия, а именно неговата философия за живота – “ТУК И СЕГА!”

Ще се радва на късмет и нови възможности.

Особенно важни за Стрелеца през 2020 ще са транзитите на Юпитер – техния владетел. Макар че през 2019 Юпитер беше на тяхна страна, на Стрелците се наложи да преживеят множество сурови житейски уроци, които са ударили по самочувствието им, а вероятно и по финансовото им състояние. Но всичко се променя през януари, когато Сатурн, Юпитер и Плутон се събират, за да започнат нов цикъл – по тази причина през 2020 година Стрелците не само ще възкръснат, но ще станат по-силни и по-добри! В периода през 2015-2019 Сатурн неусетно е заличил всичко излишно и непотребно у тях, а сега Юпитер ще извае новата им самоличност!

Ще се радват на силна и истинска любов.

Новата година ще бъде решаваща за Стрелците и в личен план. Ако те имат сериозна връзка, то тя ще се заздрави, всички малки търкания и различия ще се изгладят и това ще е годината за създаване на семейство за един истински Стрелец! От юни 2020 затъмненията преминават в Близнаци и Стрелец, това предвещава успех в новите любовни начинания, те не трябва да се притесняват да направят първата крачка към човека, когото харесват. През 2020 Стрелците със сигурност са обречени на любовен успех! Затъмненията могат да бъдат силен период и за възстановяване на духовното и физическо състояние на тази огнена зодия!

Смело напред… навлизайки в новата година с високо вдигната глава, Стрелците са придружени от положителната енергия на звездите и аурата на техния владетел Юпитер!

Една добра година за вас Стрелчета, една година, която обаче трябва да яхнете и да се потрудите за щастливият и завършек! Нищо няма да падне даром от небето, но труда ви ще се отплати… семейството ще ви подкрепя във всяко едно начинание а любовта около вас ще процъфти!

2020 – Годината на един щастлив Стрелец!

Споделете тази статия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!