15 качества на Скорпион: най-крайната, най-трудната, но и най-силна зодия.

Скорпионът се свързва с планетата Плутон – тя е управител там, както и с 8-ми дом – домът на кризите, окончателното, скритото но и духовното, прераждането и нарушаването на границите. Това може би обяснява неговата амбиция, аналитичност и способност да се посвети изцяло на дадена цел, докато не я постигне. Което, рано или късно, прави.

Както всички водни, това е знак на чувствата.

Свързан в голяма степен с подсъзнанието, психичните процеси, притежава огромна енергетика, която го прави магнетичен и сексуално привлекателен.

Събрахме за вас  15 невероятни качества на представителите на зодия Скорпион, които трябва да знаете :

1. Скорпионите са максималисти

Когато трябва да направят нещо, те искат да го направят по възможно най-добрия начин. Без значение колко усилия ще им коства това. Mразят да оставят нещата наполовина. И никога не го правят.

2. Скорпионите са търпеливи

Те знаят, че хубавите неща обикновено стават бавно. Затова са склонни да изчакат, колкото време е нужно. Вярват, че накрая нещата винаги се подреждат. Стига да си готов, когато настъпи моментът.

3. Скорпионите са аналитични

Те мразят, когато трябва да действат прибързано. Обичат да анализират. Да разгледат ситуацията от всички ъгли. Да премислят всички възможни варианти. И какъв ще е изходът от тях. И чак тогава да вземат решение.

4. Скорпионите са практични

Те първо се допитват до разума. После дават думата и на чувствата. Опитват се да стъпват здраво по земята и да не летят в облаците. Освен когато не са си взели парапланер.

5. Скорпионите са организирани

Те умеят да планират задачите си и да си поставят приоритети. Обичат да оползотворяват максимално дните си. А понякога и нощите си. Винаги са заети с нещо. И знаят точно защо. Това им носи усещане за енергия и живот.

6. Скорпионите са дисциплинирани

Когато си поставят дадена цел, те й се посвещават. Правят, каквото е необходимо. Не се оплакват. Не си търсят извинения. Не „клинчат”. Не се опитват да минат между капките. Предизвикателствата само ги мотивират. И ги карат да бъдат още по-дисциплинирани. Защото знаят, че с постоянство и хъс се постига всичко.

7. Скорпионите са самостоятелни

Те не обичат друг да им се меси в нещата. Не обичат съвети, които не са поискали. Искат сами да решават кое е най-добро за тях. Защото знаят, че никой не може да види света през твоите очи.

8. Скорпионите са иноватори

Те са генератори на идеи. Винаги успяват да са гребена на вълната. Виждането им е оригинално. Създадени са да развиват проекти и да откриват пазарни ниши. Създадени са да създават нещо ново.

9. Скорпионът обича да доминира

Това е, защото знаят, че обикновено са по-подготвени от останалите. Че имат по-ясна визия. А често – и повече умения. Затова, не им се сърдете, а им се доверете.

10. Скорпионите са родени лидери

Те лесно увличат хората. Лесно успяват да запалят ентусиазма им. Когато са начело на екип, неусетно превръщат преследването на общата цел във верую за всеки един. Създават усещане за общност, за принадлежност. За близост.

11. Скорпионът е студен отвън, но топъл отвътре

Те не са свикнали да дават израз на чувствата си. На пръв поглед са по-скоро прагматични, отколкото романтични. Но това е само на повърхността. Всъщност, Скорпионите са горещи и страстни натури, които са готови да пламнат за миг… с подходящия човек и в подходящата ситуация…

12. Скорпионите се раздават

Макар трудно да създават приятелства, те са готови на всичко за своите приятели! Биха споделили с тях всичко, което имат. Биха преживели с тях тяхната болка. Биха водили техните битки. Просто… Скорпионите знаят какво значи истински приятел.

13. Скорпионът трудно забравят лошото

Ако веднъж предадете доверието им, не разчитайте отново да ви повярват. Ще влезете в „черния им списък” завинаги. И колкото и да се опитвате да спечелите отново близостта им, няма да успеете. Скорпионите вярват, че доверието е като огледалото – веднъж счупи ли се, връщане назад няма.

14. Скорпионите мразят лицемерието

Те биха направили всичко, за да успеят, но не и да „играят игрички”. Вярват, че човек трябва да казва това, което мисли, защото така за всички би било по-лесно. Но истината е, че именно заради това често никак не им е лесно. Хората рядко са готови да чуят истината, дори когато твърдят, че го искат. Въпреки това Скорпионите не биха я скрили. Просто са такива.

15. Скорпионът има нужда да остава насаме със себе си

Това им помага да успокоят будния си ум. Да подредят мислите си. Да презаредят батериите си. Затова, не им се сърдете. В такива моменти не бягат от вас. Бягат към себе си.

Всички знаем, че Скорпионите са океан от емоции, които понякога трудно се овладяват, силно емоционални и енергични, винаги обясняващи дори и най-скучната история с истински заряд и любов към живота.

Това са хора, които живеят за да обичат и жадуват за приключения. Съжителство с представител на зодия Скорпион никога не би било скучно, поради тази прична те са едни от най-желаните партньори и приятели в зодиака.

Не ги губете! 

Споделете тази статия с вашите приятели!

Източник : dama.bg, edna.bg

Споделете с вашите приятели!