7 качества на зодия Риби: застъпват се за по-слабите, дават всичко за семейството!

Представителите на зодия Риби са безкрайно интуитивни и натурално сексапилни създания. Водата е доминираща в същността на тази водна зодия с плавно лееща се креативност, която се изразява в състрадателност и толерантност

Девизът на зодия Риби е : “Аз вярвам!”

Рибите имат красиви и истински мечти

„Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!“ Знаете това, но ако има зодия, която да олицетворява напълно тази сентенция, това е Риби. Много жизнени и вечно търсещи натури. Ако човек се вгледа, би се изумил колко далеч стигат мечтите на представителите на тази зодия. Символът на знака – Риби, ги  кара да плуват надълбоко и далеч в необятните води на неизвестността.

Рибите са искренни и честни

Рибите са искрени и честни, освен в някои случаи в които трябва да се излъже благородно. Тази тяхна добродетел невинаги се приема добре, но коректността е от първостепенно значение за тази зодия, и ако представител на зодия Риби е излъгал или подвел някого, то няма да намери мир в душата си докато не поправи тази грешка.

Рибите мразят лъжите

И точно поради тази причина, която изтъкнахме по-горе…  ако има нещо, към което са „алергични“ Рибите, то това е лъжата. Тяхното шесто чувство винаги разкрива фалшивостта.

Рибите се отнасят жестоко към неправдата

В случай, че си позволите да проявите някаква несправедливост, Рибите могат да бъдат безскрупулни и груби. Винаги се застъпват за по-слабите… което ги прави едни от най-добрите хора в зодиака.

Рибите обичат дълбоко семейството и приятелите си

Рибите са винаги там за любимите си хора когато те най-много се нуждаят от тях, а приключенията с него остават незабравими спомени. Всеки би признал, че компанията на зодия Риби ги прави по-добри, по-щастливи и по-весели, въпреки че понякога черният и пипкав хумор, който Рибите понякога ръсят, не се нрави на всички.

Рибите трудно приемат разделите

Рибата скърби ужасно като нито един друг знак, когато е влюбена и изоставена, особено когато искрено обича. Тогава чувства и физическа болка, когато се стигне до прекъсване на връзката. За съжаление, нито един приятел и нито една кръчма не могат да му помогнат. ( или поне първите месеци )

Рибите са спокойни и страдат сами

Те има спокойно поведение. Никога не натоварват околните със своите проблеми и терзания. Обикновено крият в дъното на душата си грижи и неприятности, което понякога ги прави лесно раними, но никога слаби!

Може би понякога зодия Риби да ви се струват някак дистанцирани, но всъщност са много мили и любвеобилни под понякога мрачната повърхност (по-скоро защитна реакция) , която показват пред света.  Затова се старайте да връщате към реалността от време на време своята Рибка и тя ще ви се отблагодари безкрайно, дарявайки ви с истинска и нежна обич, която не се гради на финансови или лични интереси, а изповядва най-старото познато чувство във вселената, а именно искренната и неподправена любов!

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!