Сляп голдън ретрийвър получава “кученце-водач”, което променя живота му!

Челси Стипе и съпругът й са горди стопани на възрастен голдън ретривър на име Чарли. Той е на 11 години и поради глаукома и двете му очи са били отстранени наскоро. Това определено променя  ежедневието на възрастният ретрийвър, тъй като той се уморявал бързо и приемал всичко много тежко. С надеждата отново да направят Чарли щастлив и жив, стопаните му решили  да добавят нов четириног член в семейство

.

Те се сдобили с ново кученце  Златен ретривър на име Маверик и то моментално се сближило със своя възрастен приятел Чарли. Двете кучета станали най-добри приятели и започнали да прекарват времето си непрестанно заедно в игри и гушкане.

Maverick е умно кученце и успява да усети, че Чарли се нуждае от помощ и напътствия при проучване на нови места и извършване на някои дейности. Енергията му повдигна духа на възрастното куче, и макар Чарли да е далеч от по-младите си и по-здрави години, присъствието на “куче-водач” определено му дава нова гледна точка за живота, връщайки го отново към своята игрива, енергична и оживена лчност.

Razgledai.com подбра някои от най-добрите им снимки заедно, които със сигурност ще направят денят ви по-хубав!

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Споделете тази красива история с приятелите си или вижте следващата ни статия <3

Споделете с вашите приятели!